Onze diensten

Stoelmassages

De voordelen van het wegnemen van de stress heeft een invloed op zowel de ganse werkvloer als op de individuele personen. Met het geven van een stoelmassage tijdens de werkuren, kan je je collega’s een boost geven wat ten goede komt voor het ganse team op elk niveau. Door deze stoelmassage geef je het team het gevoel dat zij belangrijk zijn in de organisatie wat zorgt voor een goede, positieve atmosfeer, vertrouwen en loyaliteit op de werkvloer. Dit kan ook het risico op burn-outs doen verminderen.

Een stoelmassage is heel eenvoudig op te stellen waarbij men de werkomgeving niet stoort. Je kan ook zelf de duur van de massage bepalen en dit van persoon tot persoon.


Een stoelmassage is een massage-techniek waarbij men licht voorovergebogen zit voor een korte periode (+/-15min) op een specifieke stoel. De focus ligt op de rug, schouders, nek en de armen. Men houdt de kleren aan en hierdoor is er geen massage olie nodig. Italian Trulli


Verminderd gespannen lichamen · Verminderd hoofdpijn door stress
· Bevorderd de bloedcirculatie
· Bevorderd het immuunsysteem
· Verminderd de stress op de werkvloer
· Verminderd de kans op burn-outs
· Betaalbaar en fiscaal interessant
· Resultaten bevestigd door talloze studies


VOLLEDIG AFTREKBAAR
Voor werkgevers zijn onze diensten 100% fiscaal aftrekbaar als geschenk in natura (of als geschenkcheque). Accountants spreken van een voordeel van alle aard dat wordt aangegeven als beroepskost. Wel dient aan volgende voorwaarden wordt voldaan: Alle personeelsleden krijgen het voordeel aangeboden. Er wordt niet meer dan 35 EUR per werknemer gespendeerd.